Badrumsfirande

Blomster

Äntligen lite ordning här hemma igen. Förhoppningsvis sista gången jag behöver skriva så, för nu är det bara ett rum kvar som har stora ingrepp kvar (det lilla sovrummet) och det ska förhoppningsvis inte innebära kaos i varenda övrig vrå. Så o-er-hört skönt. Sista delen i badrumsrenoveringen (som varit boven i dramat den här gången) var att åka till skroten och slänga (hurra!) vilket gjordes igår. Jag, som ändå inte skulle kunna bidra så mycket där, blev dock avsläppt på plantagen på vägen dit.

Blomster-2

Det visade sig förvisso vara den minst inspirerande blomsterbutiken, om inte butiken generellt, som jag någonsin besökt. Men jag fick med mig två fira-badrumsväxter hem i alla fall. Som jag hittade ihoppackade i påsen på vardagsrumsgolvet imorse. Lite trött nuförtiden va.

Blomster-3

Nu har jag i alla fall påbörjat näst sista arbetsveckan innan ledighet. Idag skickade jag till och med in föräldraledighetsanmälansblanketten (det är ett ord!) till löneavdelningen. Den skulle förvisso varit inne två månader i förväg enligt instruktionen, men jag är ju inte den som är känd för att ha bäst koll på mig själv. Nä.

2 Comments

 1. Angus
  15 augusti, 2016

  åh va skönt! Snart får du gå hemma och boa!

  Svara
  1. johanna
   16 augusti, 2016

   Som jag längtar. Herrejösses alltså!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *