Bordskärlek

matta2

En hyfsat stor sorg i hela projekt kök är att vi kommit fram till att vi inte får plats med vårt matbord. Världens finaste matbord till och med. Eventuellt också matbordet som jag, högt och tydligt, deklarerade när vi köpte det att vi ”aaaaaalltid kommer ha” (och på så sätt fick igenom köpet).

studio lamp

Vet inte om vi (okej, jag) kommer ha hjärta att sälja det. När jag ska ha min lantgård med snickarglädje och kakelugnar kommer det passa perfekt. Men då är det ju så att vi inte har någon lada att ”ställa in det i så länge” (citat pappa med samlar-gen) direkt. Så vi får väl se. Vi kanske måste hitta ett hörn som får bli matsal annars. När man är en sådan där som fäster sig vid saker.

2 Comments

 1. Jennie
  23 mars, 2016

  Åh, känner så igen mig. Har ett stort 70-tals köksbord med riktigt stora rundade stolar som jag köpte för att fyllde alla mina ”vill ha” boxar när jag såg det – ett köksbord man också kan sitta på utan att det går sönder. Men i mitt fina kök nu får inte stolarna plats, men däremot bordet. Har också den där tanken att den där gången jag får ett hus, då kommer jag kunna ha bordet igen.

  Svara
  1. johanna
   24 mars, 2016

   Haha, ja verkligen samma feeling. Men skönt att du i alla fall får plats med bordet!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *