Bra jobbat Johanna-önskningar

frukostbok

blombok

Jag vet inte om det är så det fungerar, men jag tänker i alla fall att när nio månader gått, en förlossning är genomförd och en forhoppningsvis välmående bebis finns i våra liv så har man (jag) lite rätt till någon form av present. Det där gjorde du bra Johanna, varsågod för väl utfört uppdrag. Så jag tog mig friheten att önska lite. Det får man i alla fall, det vet jag.

Made by Marys frukostbok (som ser så fin ut så jag smäller av), eftersom jag formligen ÄLSKAR frukost, och Brooklyn Flowers, för att den ser så nedrans trevlig ut och jag skulle ju lära mig mer om blommor, önskas som heja-mig-gåva.

Bildkällor: (1), (2)

7 Comments

 1. Brysselkakan
  13 september, 2016

  Då tycker jag du ska få båda! Och med tanke på att de flesta får något dyrt som glänser och glittrar från tex Tiffanys, ja då kommer den som köper båda böckerna (din käresta tycker jag då) billigt undan!

  Svara
  1. johanna
   14 september, 2016

   Haha, ja jag kände mig ändå rätt modest här faktiskt 🙂

   Svara
 2. Carola
  13 september, 2016

  Har inte du instagram min fina? Hur hittar jag dig?

  Svara
 3. Christin
  15 september, 2016

  Eh ja lätt!! plus kan verkligen rekommendera den sistnämnda!!

  Svara
  1. johanna
   15 september, 2016

   Tack! Och toppen (bara att hålla tummarna då ;)).

   Svara
 4. […] det ska nog lösa sig för mig också och fredagsbuketten står på soffbordet. Jag fick den där boken jag önskade mig i julklapp så jobbar på med blomsterkunskaperna. Jag ser diverse förbättringsmöjligheter nu […]

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *