Bröllop, tråkshopping och krig mot skruvar i en garderob

12062016-DSC_9280

Vi var ju på bröllop i helgen ju, det har vi pratat väldigt lite om. Bilderna på mig iklädd mage kom därifrån också, och tittade man noga kunde man se nivån på våra förberedelser där. Vi kan väl säga att både skor och strykjärn är väldigt försvunna bland kartonghavet inne i lilla sovrummet. Men trots skrynklig klänning och bekväma skor så blev det en väldigt trevlig tillställning som gick av stapeln på Bjärka-Säby gamla slott. Ett 1600-talsslott i det lummigaste av lummiga. Ja, mer än så behöver man ju knappt säga men jag under resan dit lät något i stil med ”Men guuud vad vackert det är här”, ”vad fint det är”, ”men titta vad grönt det är”, ”Sverige nu alltså”.

12062016-DSC_9275

Sen, på söndagen var det upp, frukost i det gamla fina slottet och sen raka vägen mot IKEA i Linköping för seriös tråk-shopping. Inredning till kökslådor, rullgardiner, gardinstänger, garderobsinredning, arbetsbelysning till köket och sådant annat glamoröst. Nödvändigt och dyrt – typ. Fyra timmar senare kom vi ut därifrån, mycket nöjda med oss själva, och åt en äcklig rödbetsbiff innan vi begav oss mot Stockholm.

15062016-DSC_9281

Hur bygget och monteringen sedan gick?! Jag är oerhört nöjd att vi närmar oss vägs ände vad det gäller IKEA-byggen för den här gången. OERHÖRT. NÖJD. Så kan vi väl säga det. Men nu har jag i alla fall mer än EN hylla i garderoben och det underlättar. Ska bara hitta mina kläder också.

8 Comments

 1. Angus
  17 juni, 2016

  Va många bröllop du får joina! Vill oxå, eller va detta samma dom du fota?
  Sv, ja hon va min andra blogglove! Du är min första 😉

  Svara
  1. johanna
   19 juni, 2016

   Hehe <3 Nä, ett annat bröllop detta (där jag på karlns begäran lämnade kameran på rummet :))

   Svara
 2. Charlotte Uleskog
  17 juni, 2016

  Haha så brukar jag med låta… ”Åh så fint, kolla där… ser du hur fint det är” osv.. Men visst gäller det att ta vara på de små sakerna och uppskatta dem! 🙂

  Svara
  1. johanna
   19 juni, 2016

   Men jaa, lite positivism skadar väl aldrig liksom 🙂

   Svara
 3. ISA
  17 juni, 2016

  hehe alltså kan knappt läsa texten om att SJÄLV montera möbler sådär.. frustrationen. Blir fan aldrig rätt!?? Himla fint med bröllop iallafall, kärleken i luften <3

  Svara
  1. johanna
   19 juni, 2016

   Jag tycker ändå det brukar bli rätt ganska ofta. Men den här gången var det som att få en Stockholmare att gilla Göteborg… stört omöjligt.

   Svara
 4. Ruth | HungryHeart.se
  18 juni, 2016

  Ha ha, vilka kontraster att åka från slott till IKEA! =D Tack för att du bjöd på några riktigt goa skratt! Du är svinrolig!

  Svara
  1. johanna
   19 juni, 2016

   Haha, men tack!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *