Där gräset är grönare och så

vatten hos pappa-5

vatten hos pappa-8

vatten hos pappa

vatten hos pappa-6

Lika bra idé som jag tyckte det var med tidig semester när jag väl var ledig, lika dålig idé känns det som nu. Folk på jobbet har nedräkning, solen skiner och alla sociala medier svämmar över med klippbad och gräsmattshäng. Så ja, jag är lite avundsjuk och roar mig därför med bilder och drömmer mig tillbaka till en lugn sjö vid bryggan en juni-kväll. Men det är ju faktiskt helg! Och igår var vi på fotografiska efter jobbet, åt gott och strosade (en mer romantisk omskrivning av det mycket begrränsade tempot jag håller på mina promenader nuförtiden) hem genom staden och fick semesterfeeling, så det går ju om man bara vill. Men lite mer semester hade inte skadat ändå.

4 Comments

 1. Hanna
  22 juli, 2016

  Åh, jag känner exakt likadant. Hade halva semestern tidigt i år (men ska ha ett par veckor till i slutet av augusti/början september, så går egentligen ingen nöd på mig) och försöker nu ducka för alla fantastiska semesterbilder som poppar upp i sociala medier.. 🙂

  Vilken fin blogg du har! Hittade hit första gången igår och jag kommer definitivt kika in fler gånger!

  Hälsar, Hanna

  Svara
  1. johanna
   23 juli, 2016

   Ja, man får intala sig att de får fågelbajs i håret precis efter varje bild 🙂

   Svara
 2. Cornelia
  23 juli, 2016

  Oj så härligt det ser ut! Sommaridyll!!

  Svara
  1. johanna
   23 juli, 2016

   Ja, precis vad det är 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *