Datorhaveri och jordgubbsnostalgi

Jahapp.

Min dator fungerar inte. Eller jo, den kan nog tänkas fungera bara det att vi anar att Lilleman har ätit sönder laddsladden. Och trådlös el är såvitt jag vet inte uppfunnet helt än så datorn startar helt enkelt inte för tillfället. Suck stånk stön.

Så i brist på kortläsare på karlns dator så får ni njuta av gamla bilder. Nämligen tagna för ett år sedan imorgon. Så då är det visst fullt godkänt att börja roffa jordgubbar nu då, heja heja säger jag.

Men tänker vi bara bort datorproblem är livet ändå bra fint hörrni. Ledighet i två dagar och usch så mysigt om jag får säga så. Jag brukar vanligtvis kunna bli rätt rastlös om det inte hittas på saker och tas till vara väder/tid/vind, men nu känner jag mig lugn. Vi kan bara mysa långsamt, vi har tid. Så oerhört härligt! Så idag har vi tagit in offerter från flyttfirma som nyttoaktivitet. Men utöver det har vi mest byggt torn med klossar, tagit tupplur, gått familjepromenad 200 m till Ica för att handla blåbär (som livräddare pga dragit igång projekt bli av med sockersug…), ätit och dansat till Sjösala vals på vardagsrumsgolvet. Gott så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *