De där gröna fingrarna?

Hemma igen och människa igen. Vår lilla människa beslöt att spendera tre timmar under natten till söndag med att ligga i sängen och göra pruttljud med munnen (true story) så igår var jag inte på topp (och här någonstans inser att jag att jag nog är rätt bortskämd med nattsömn annars). Men efter tidig läggning av mamma och en mer sovande natt så är jag redo för ny vecka. Jag har skrivit handlingslista, planerat för tippen-färd och konstaterat att monsteran i hörnet mår sådär va. Mina gröna fingrar verkar ha flugit all världens väg någonstans i samma veva som nattsömnen började i alla fall påverkas.

Men innan vi tar tag i allt så lyssnar jag på Ernst (som numera står i form av en ljuslykta på soffbordet på grund av att jag köpte en julklapp som åkte i en bil åt fel håll och numera därför får bo hos oss, tjoho) och sitter ner med en kopp kaffe och ett (äh, who am I kidding – tre) avsnitt Gilmore Girls. Glad måndag folket.

3 Comments

 1. Brysselkakan
  13 februari, 2017

  Haha Johanna, ja de där blommorna ser lite trötta ut!
  Hoppas att i alla fall du är piggare!

  Svara
  1. johanna
   13 februari, 2017

   Jamenvisst. Energin har sprutat ur öronen idag 🙂

   Svara
 2. Limp
  5 mars, 2017

  Jag tycker växten ser köldskadad ut. Har den varit ute i kylan?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *