Den bästa badarpallen

Ärligt nu, har ni någonsin sett en pall passa så bra i ett badrum förut? Pallen som jag hittat på gården, dragit runt i ett antal flyttar, som mest stått i vägen tidigare och haft en ben löst så den inte varit flyttbar (ni hör att det är karlns favoritmöbel va?). Men nu så, nu har den hittat hem. Bredvid sin kompis badkaret. Nu återstår bara att göra den till den ultimata badarpallen. ”Ultimata vadå?” säger ni. BADARpallen, säger jag. Den tredje tysta deltagaren utöver dig själv och ett badkar när det gäller att ta det perfekta badet. På samma sätt som ett coffee table rimligen behövs när du ska dricka kaffe och bläddra i en coffee table book, ni vet.

Så på med hamam-handduk som inte bara är inne just nu utan faktiskt också underbar att ha att göra med.

Sen måsta man ju ha lite efterbehandling nära till hands, kroppsolja och typ hemmakokt (av någon som jag inte kan komma ihåg vem) ringblomssalva löser både torr mage och spruckna fötter.

Vid närmare eftertanke behövs ingen olja kom jag på, Sigges badolja i literförpackning i badvattnet löser den biffen. Däremot behövs det lite gräs från altankanten i fin vas kände jag. Det piggar alltid upp.

De spruckna sommarfötterna behöver i och för sig fortfarande sin salva så tillbaka med den burken.

Tillslut så badar ingen badare med självrespekt utan doftljus på plats, det är sen gammalt. Så dit med en riktig höjdare från HM (faktiskt) som grädden på moset och se vad vi fick. En stylish badarpall, redo att stå till tjänst för den badsugna.

Meeen, vem försöker jag lura. Med röjar-Ralf i tiomånadersfodral, som älskar 1. badrummet, 2. att dra i allt som står på golvet för att se om det går att flytta på, och 3. att köra fram och tillbaka i överljudshastighet med allt som efter undersökning går att flytta på, här hemma blir det inget av med stylish om det inte är fastskruvat i väggen och/eller minst en och en halv meter upp.

Men är det inte ändå den bäst placerade pallen ni sett på länge?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *