En första insyn i sovrummet

Här var det sovrum.

Tillslut fick jag ändan ur vagnen och fotograferade lite inne i sovrummet när Sigge inte sov. Och med det menar jag inte att jag har en drös foton av sovrummet liggande från när han sover utan för att jag visst bara kunde komma ihåg att jag tänkte fotografera när han somnat (och ingen mamma i rätt sinne dundrar in i ett sovrum där ens barn äntligen sover med en klickande kamera i högsta hugg, det är jag övertygad om). Säkert tjugo dagar i rad gjorde jag så, Swedbank kommer bli stolta över att få tillbaka mig hör ni. Men nu så, det rummet i huset som fått mest make over än så länge (även om det är långt ifrån klart) kommer här på bild.

Tapet har det i alla fall kommit upp och det var omöjligt att hålla sig ifrån Linen-kollektionen från Boråstapeter. Vi sov ju så gott till den i Sumpan. Här dock en annan nyans, Ash Gray. Apropå sova gott så har vi förresten fått en ny säng sedan bilderna togs. Vi har lite problem med höjden på den bara, men problem är till för att lösas och det viktiga är att det är som att sova på moln kontra den tidigare högen uttjänt skumgummi och tegelstenar blandat.

Det är ett hyfsat stort sovrum med hyfsat stora fönster ut mot det gröna (hörde jag ett Hurra?!). Såklart bara trevligt men ett visst behov av mörkläggning uppstod där i juni. Med hotell-känsla i bakhuvudet bestämde jag att det skulle bli mörkt med hjälp av takskena och stora heltäckande gardiner. Sagt och gjort, nu har vi stora heltäckande gardiner i takskena. Men det kom till med ett pris av något extrahål i taket kanske och snudd på separation. Det blev i alla fall bra, nu ska jag bara få till en skirare, ljusare gardin innanför för att lätta upp det hela lite.

Sänglamporna är från Hay och inköpta spontant på vår tågsemester till Köpenhamn för att sitta i hallen i lägenheten. Där kom de väl aldrig till sin rätt, eller mer ärligt så kom de knappt ens upp. Det visade sig dock att de passar som handen i handsken här, de ska bara placeras lite mer strategiskt vad det lider.

(Jag ser att fönstren visst behöver få sig en omgång.) Så voila, där har vi en första inblick i sovrummet. Vi får se om det finns sänggavel, byrå och kanske en tavla eller två på plats vid nästa besök. Man kan ju hoppas i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *