En gungstol till hormonerna

gungstol-2

Häromdagen deklarerade jag att jag inte alls känt av några direkta gravidhormoner. Inte alls haft utbrott eller varit mer blödig än vanligt. Meeen- nu kan det då hända att jag på en och en halv dag lyckats få karln att gå med på en lunch-tur till IKEA för att gungstolen som jag haft siktet inställt på nästan var slut och gråtit stora tårar av någon rätt oklar anledning när vi diskuterade ett eventuellt bilköp. Så nja, kanske inte helt hormonfri ändå.

gungstol-3

gungstol

Men åter till gungstolen. Den höll verkligen på att ta slut (vi fick Barkarbys sista exemplar så lunch-tripp helt sanktionerad). Den verkar också ha funnits längre än vad jag har förstått, eftersom 1. den var satt som ”augustinyhet” och 2. jag helt enkelt sökt på fel namn i några veckor. Men det löste sig på bästa sätt och jag rekommenderar VERKLIGEN en gungstol i hemmet. Vi har inlett förhandlingar om ett schema här hemma för att undvika bråk om gungstolstid efter middagen, på grund av oerhört skönt och avslappnande. Och frågar ni mig är den oerhört snygg den där. Grönadal heter den och finns kvar på vissa IKEA-varuhus (men kan såklart komma in igen). Annars kan den köpas online – för den som inte kan ta till gravidkortet för att få som man vill.

6 Comments

 1. Angus
  5 augusti, 2016

  Men löjligt snygg!!

  Svara
 2. Sandra Bergström
  5 augusti, 2016

  Men satan vad snygg! Jag gillar verkligen tanken på en gungstol, det är så mycket mysfaktor över det hela men när det väl kommer till kritan så hatar jag att sitta i dem. Önskar man hade kunnat hitta vanliga stolar som ser ut som den där gungstolen att ha som köksstolar istället.

  Svara
  1. johanna
   5 augusti, 2016

   Skicka och meddela IKEA att de borde fixa 🙂

   Svara
 3. Hanna
  5 augusti, 2016

  Men åh vilken toppenfin gungstol. Förstår att det krävs schemaläggning för att få sitta i den en stund 🙂

  Svara
 4. Ellinor
  8 augusti, 2016

  Skam den som ger sig!
  Jag fyndade en Gemla-gungstol för många år sedan och den har följt med i alla flyttar och alltid haft en given plats i hemmet. Bästa möbeln!

  Svara
  1. johanna
   8 augusti, 2016

   Härligt när man hittar såna möbler som bara ska med! Vi får väl se om den här blir en sån också eller om det är nyhetens behag 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *