Eskalerande helg

Vilken helg. Eller, den började sådär med tvättid och lite lurviga miner här hemma efter halvkass sömn. Men lagom till regnet drog in över Sundbyberg så promenerade vi till Hanna och Erik för spelkväll- och ska ni veta något om mig så är det att jag ääääääälskar (ja precis, sju ä:n ska det vara för tydlighetens skull) att spela spel. Det blev förvisso en spännande upplevelse med tre bebisar som hetsade varandra till skrik under regelgenomgången, men sex timmar senare var partiet klart och vi gick hem i natten med en sovande Sigge. Världsklass som man säger.

Idag har vi varit på tur ute på Ekerö. Jag hängde där i Rebeccas trädgård härom veckan och fick mersmak så familjeutflykt stod på schemat. Det blev till att åka runt lite, äta och fika på slott, spana ut över vattnet och gå lite promenad. Sigge af Ekerö (som han numera är utnämnd till bara för att det klingade så fint) stod i solen och var sådär liten och go som han är medan vi funderade lite på hur vi levat utan bil de senaste åren. Det är ju inte klokt vad vi missat när man tänker efter.

Och nu på kvällen har jag gjort skåprensning och överraskat inte minst mig själv med att få ihop en kalasrätt medan Sigge har vägrat smaka på välling (dock ingen överraskning). Ja, så allt som allt en fantastisk helg helt enkelt (totalt fri från kamerabilder dock – så håll till godo med mobilen).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *