Ett alldeles överbra tips

Jag hade tänkte bjuda på storinlägg om köksrenoveringen idag men det blir inte alltid som man tänkt sig. Vi spenderade nämligen natten på akuten för att ta det säkra före det osäkra. Sigge mår dock bra, det var falskt alarm på proverna så vi fick åka hem igen med lite feber i bagaget bara. Jag är mitt gladaste jag över att slippa antibiotikan kan jag lova, men oavsett så har vi idag varit lite… mosiga om man säger så.

Tur då att man får ändra sig (köksinlägg imorgon istället).

För istället ska jag ägna någon minut av er tid med vad jag tror kan vara världens bästa tips. Håll i er nu. Om ni åker till akuten, ta med lika många kuddar som ni är personer i sällskapet! Det gäller eventuellt inte om ni är på en fotbollsplan och en axel är ur led och det känns omänskligt att åka hem först för att hämta varsin dunboll. Men i alla andra fall, KUDDE! De två nätter vi varit där på senaste kan jag inte räkna hur många obekväma ställningar jag själv befunnit mig i, men framför allt inte hur många andra personer jag sett i obekväma ställningar, och jag lovar att var och en av dem (ställningarna alltså) hade ökat i attraktion likt extreme makeover om en kudde hade funnits med i bilden. Hur jag kan vara så säker, vi hade kuddar med oss igår och när vi kom hem imorse vid sexhugget så var det inte bara den strålande solen som höll mitt humör uppe utan även det faktum att jag faktiskt inte hade ont i nacken.

Så varsågod för tips, nu ska detta klokskap till kvinna dricka te innan det är dags för sängkrasch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *