Ett första steg framåt

Jag tänkte att det var dags för en liten uppdatering på köksrenoveringsfronten. Den som fram tills nyss bara gick bakåt har nu i alla fall börjat åla sig på magen framåt.

IMG_6598

Såhär såg köket ut sedan i fredags sedan Valentin varit där och på ett förtjänstfullt sätt tagit bort de spånplattor som tidigare låg på bjälkarna.  Dock med samtalet ”bjälkarna sitter inte riktigt fast, ni behöver nog fixa nya” som följd. Verkligen inte det man vill höra när man hyrt dyr bil för att köpa grejer till snickaren och just ”göra om bjälkar inte var med på handlingslistan”. Vid närmare eftertanke är det nog någonting man aldrig vill höra faktiskt. Men efter lite stöd från svärfar och ex antal knutna tummar nöjde vi oss med redan inköpt material och väntade på snickaren som kom idag.

IMG_6607

Och vips sa det bara, så såg det ut såhär istället. Nytt spångolv att lägga det nya trägolvet på. Och det verkar vara både rakt och stabilt och inte ens knarrande. Hurra säger vi! Vi har inte gjort något av just golvet själva så vi ska inte ta någon cred där. Men vi har gjort annat. Lister och slipning och lite målarfärg och damm i varenda vrå av kroppen. Så nu ligger det två utslagna hjältar i soffan och gör high five för att vi äntligen kommit någonstans. När vi väl orkar tänkte vi fira med söndagsburgare.

7 Comments

 1. Caroline
  17 april, 2016

  Heja heja heja!! Kramar, Carro

  Svara
 2. Ruth | HungryHeart.se
  17 april, 2016

  Starkt jobbat! Snacka om att verkligen förtjäna en rejäl burgare. =)

  Svara
 3. Maria laurell
  18 april, 2016

  Härligt!!

  Svara
 4. Angus
  18 april, 2016

  Åh Gud, första bilden! Fick ont i magen av deb…

  Svara
  1. johanna
   19 april, 2016

   Tell me about it!

   Svara
 5. mormor
  18 april, 2016

  Ett kärt besvär ! Företagsamhet lönar sej alltid. Lycka till i fortsättningen.

  Svara
  1. johanna
   19 april, 2016

   Hoppas det 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *