Fårskinn och lördagsstämning

lordagsmorgon-2

Det var julmarknad i Sundbyberg häromdagen och jag tog mig en sväng på väg hem från pendeltåget. Med mig fick jag en belgisk våffla med hjortronsylt (mycket belgiskt) och ett fårskinn till Sigge. Perfekt att ligga i soffan och sova på tyckte lillemannen – och mamman. Och när åkpåsen är passé tänkte jag att det kunde få ligga i vagnen kanske. Man kan inte ha för många fällar i alla fall tänker jag.

lordagsmorgon

Så han ligger där och karln ligger i andra soffan efter slö frukost. Vi utövar avancerat lördagsmys här hemma med slapp, tända ljus, clementiner och lite godis. Drillar Sigge i diverse tekniker och regler för all världens olika sporter på tv och så. Och några större ambitioner än så för dagen har vi inte tror jag. Jag längtar efter en dusch utan ena duschdörren öppen och med två små ögon som stirrar på en från golvet och så kanske det ska styras lite julklappar. Det känns som det räcker bra så.

2 Comments

 1. Brysselkakan
  10 december, 2016

  Vårt fårskinn, som nu borde vara snart 24 år, hänger fortfarande med! Då hade vår J det i vagnen, sängen och på golvet. Numera ligger det i soffan, det har tejpats med duck-tejp på baksidan på några ställen men det syns ju inte på framsidan.
  Så Sigges när finnas i hans liv många år till!

  Svara
  1. johanna
   11 december, 2016

   Jamen eller hur. Långtidsinvestering 🙂 Jag har några hemma här som är från mamma som nog har min livslängd på nacken i alla fall 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *