Finbesök, hollandaise och motto i livet

Finbesök.

Idag har jag och Sigge varit i stan och hängt med Joanna och hennes lilla mage (Sigge ska få ännu en kompis, jag är alltså inte oförskämd och påpekar folks magar till höger och vänster) som var på stadsbesök. Först gick vi vilse på Hornsgatan men sen ordnade det upp sig och vi fick i oss lunch Hälsocafet Mahalo, som hade mat precis till fullo i min smak (jag tänker att det kommer bli svårt att äta lunch någon annanstans i stan från och med nu) och kaffe på lagom solig uteservering. Så himla trevligt. Och sen när arbetsdagen (för de som sysslar med sådant) var slut begav vi oss sedan till varsitt väderstreck om den stora staden. Hon för att slänga upp fötterna högt hoppas jag och jag för att brotta ner övertrött Sigge och slå mitt livs första hollandaisesås. En på det hela mycket bra måndag alltså.

På väg in på Mahalo spreds visdomsord. The idea is to die young as late as possible.

Jag gillade det. Jag tror jag precis skaffade mig ett nytt motto i livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *