Foto- och barnleverans

Nano3

Nano4

Bilderna från Anna är levererade och de. är. så. fina. Om jag får säga det själv. Jag kunde dock inte hålla ner antalet jag blev kär i, så nu har jag alldeles för många att välja mellan för någon (eller några) framkallningar.

Nano1

Känns bra att magen var i mer hanterbar storlek när den fick posera. Naveln hade förvisso redan då intagit formen av en av grisarna i Angry Birds, men annars var den ju faktiskt ganska liten när jag tänker efter. Nu är den, tro mig, mycket större. Och igår var vi på första föräldrakursen och pratade förlossning och tittade på förlossningsfilm (så nära är det visst nu). Själv fick jag dock en smärre chock när det faktiskt kom ut ett barn i slutet av filmen, så jag tror det var rätt nyttigt för en annan det där.

Nano2

Men roligast just nu är att en av mina gravida bundsförvanter fick en liten plutt igår, så nu är vi igång. Stort grattis Julia och Christian. Helt fantastiskt!

14 Comments

 1. Angus
  25 augusti, 2016

  Åh! Roligt o se dina favoriter! 🙂 jag älskar dom allihop!

  Svara
  1. johanna
   29 augusti, 2016

   Mig med!

   Svara
 2. Mirre
  25 augusti, 2016

  Jättefina bilder =D

  Svara
 3. Ruth | HungryHeart.se
  26 augusti, 2016

  Åh vilka underbara bilder! <3

  Svara
 4. home2tiny
  26 augusti, 2016

  Så galet vacker du och magen är, får faktiskt en tår i ögat för det är så mycket känslor i bilderna. Önskar att jag hade tagit sådana för 22 och 18 år sedan…… Ha en fantastisk helg. Kramisar Tina

  Svara
  1. johanna
   29 augusti, 2016

   Tack!

   Svara
 5. Ellinor
  26 augusti, 2016

  När jag läste rubriken på inlägget skyndade jag mig att läsa igenom det! Tänkte att ”barnleverans” i detta fall innebar Nano’s nedkomst 😉 Men han låter vänta på sig.
  Fantastiskt vackra bilder Anna tagit på er. Förstår att det är svårt att välja.

  Svara
  1. johanna
   29 augusti, 2016

   Haha, jag och Aftonbladet alltså 🙂

   Svara
 6. Sandra Bergström
  26 augusti, 2016

  Oerhört fina bilder, ångrar att jag inte gjorde något liknande.

  Svara
  1. johanna
   29 augusti, 2016

   Mycket nöjd över att vi gjorde det, även om det var rätt konstig känsla i min lilla kropp 🙂

   Svara
 7. sandra
  29 augusti, 2016

  Så vackra bilder! Och ooh, vad spännande att de små liven börjar ”dimpa ner” (hehe som om det går så enkelt :P) nu. Trots att min son ligger här bredvid så är jag lite avis på alla som får göra den där resan just nu 🙂

  Svara
  1. johanna
   29 augusti, 2016

   Haha, jamen jag tycker att de som kommit hittils har haft lite av ”dimpa ner”-tendens ändå. Så jag håller tummarna för att det ska vara ungefär så enkelt 🙂

   Svara
 8. Christin
  29 augusti, 2016

  Så fantastiska bilder!! Jag ångrar mig gul och blå att jag inte i alla fall tog…en bild i den kalibern. Oh well. Du är megafin i alla fall <3

  Svara
  1. johanna
   30 augusti, 2016

   Tack! Och det känns verkligen kul att ha till framtiden 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *