Fredagsbukett/gren… ish

 

Här kommer fredagsbukett på en tisdag. Där själva buketten i ärlighetens namn var från onsdagen också så inte speciellt mycket fredag alls när jag tänker efter. Fast jag tror den första knoppen brast på fredagen, så det räknas. Hur som helst. Jag fick med mig grenarna från vistelsen hos Rebecca och låt oss stanna upp där ett ögonblick.

Jag åkte alltså ut till Rebecca för att träffa henne och lilla stjärnskottet Mirabelle, två månader, i förra veckan. Hur mysigt som helst (men att Sigge varit så liten (och lätt) en gång övergår mitt förstånd). Vi spenderade tid på promenad, på lunch på slott och sedan i deras trädgård på baksidan. Åh vad jag fick trädgårdslängt av den timmen. Det är inte fråga om någon stor trädgård, mer en plätt men tänk bara – att öppna dörren och gå rätt ut, att ha pioner i en liten rabatt och att ha sin egen syren att knipsa grenar av i mars. Nej, ingen lägenhetsmänniska egentligen var det jag var va. Men så länge har jag i alla fall min onsdags/tisdags/fredagsbukett att titta på. Som jag tittar.

Och tro att jag är speciellt nöjd med vasen, mhmm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *