Fredagsmorgon i september

fredag i september-2

fredag i september

fredag i september-3

Vips sa det va, så var det september och fredag och jag och ljudboken äter frukost tillsammans med den fina sticklingen jag fick från Anna i Skåne (och som jag har höga förhoppningar på). Idag kommer Karin och lilla Noa hit och vi ska få Nano att förstå att det är dags att titta ut för att Noa vill ha en kompis och så ska jag lära Karin allt jag kan vad gäller foto. Det lär i och för sig gå fort så det blir nog mest bäbismys. Ikväll kommer sedan sväronen hit för en mys- och lite fixhelg och jag längtar redan till kvällens måltid på en fiskrestaurangen några kvarter härifrån. Men först ska jag byta de grapefruktnedstänkta glasögonen mot linser och göra lite nytta här hemma.

fredag i september-4

Stämningshöjare förresten, en personlig hälsning på orderbekräftelsen när man öppnar ett paket. En sol och önskan om fin höst – jag kan inte annat än att skicka hälsningen vidare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *