God jul, god fortsättning och allt sånt

julefrid-3

Vips och hux flux så var det 2017. Jag sitter i raggsockor med Sundbybergssolen som precis tar sig över taken lysande i ögonen. Jul- och nyårshelgen har varit perfekt. Julen firades i Dalarna och jag och Sigge var kvar ända till i fredags och så hem till Sumpan och nyårsfirande hemma med Karin och Erik. Smolket i bägaren är väl Sigges första förkylning som resulterade i sömnbrist för mamman som i sin tur resulterade i förkylning för mig. Men vi är på bättringsvägen och i ärlighetens namn gör det inte så jättemycket att årets första dag får gå i lathetens tecken där vi hänger i soffan och babygymmet och äter upp överblivet snacks och efterrätt från gårdagens firande. Apropå firande förresten, vilket holabando det var här i stan vid tolvslaget. Jisses så det small, helt sjukt.

julefrid-2

julefrid

Kameran har varit med med väldigt inaktiv så någon härlig drömmig bildkavalkad kan jag dessvärre inte bjuda på. Datorn var sedan inte ens med upp så vi kan väl säga att jag varit lite frånkopplad. Dagarna har istället bestått av promenader, pusselbyggande, julgodis (äta för min del, Mini bakade med bravur), sconesfrukost på julafton, släkt, lilla monstergoa kusin Theo , min comeback i skidspåret och såklart mängder med Sigge-bus. Vilken ynnest att få ha det så, det är inte klokt vilket flax man har haft!

2 Comments

 1. Ellinor
  2 januari, 2017

  God fortsättning!
  Låter sannerligen som om ni haft ett par fina helger tillsammans med nära och kära. Önskar er en minst lika bra start på det nya!

  Svara
  1. johanna
   4 januari, 2017

   Tack detsamma!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *