Varmaste välkommen

johanna3

Välkomna in till mig, Johanna. Eller Lund Johanna uppenbarligen. Tidigare även kallad Tillvaron-Johanna har jag förstått. 2016 har inte bara bankat på dörren utan även slagit upp den på vid gavel – och här sitter jag med en nystart deluxe. Nytt år, nya möjligheter, ny blogg som det heter.

Jag har haft fyra helt fantastiska år på tillvaron.se tillsammans med underbara bloggkollegor, men nu ska jag testa att stå på egna ben och se vart det slutar. Det finns mycket drömmar och många tankar kring detta så vi får väl se vad som kan tänkas dyka upp här inne vad det lider. Jag spånar och fifflar lite här och var.

Men nu är jag här med en blogg som jag hoppas ska bli något att följa. Exakt vad bloggen kommer få för innehåll eller hur ofta det kommer uppdateras vet jag inte riktigt, mitt bloggande har i åtta år flödat fritt och utvecklats så som det har blivit bara. Och så får det fortsätta. Men de små planer som finns är väl att ge lite extra plats för kreativitet och inspiration. Sen har vi ju  mig såklart, jag och mitt liv.

Så gott nytt bloggår. Jag hoppas att ni vill vara med mig och göra 2016 till ett fantastiskt år.

11 Comments

 1. Dryden
  3 januari, 2016

  Lycka till!

  Svara
  1. johanna
   3 januari, 2016

   Tack 🙂

   Svara
 2. Den där Victoria
  3 januari, 2016

  Vad härligt med nystart och ny blogg! Något jag också gått och fnurrat på, men det är det där förbaskade bloggnamnet som ska värka fram först 😉 .

  Kram Victoria

  Svara
  1. johanna
   3 januari, 2016

   Ja värka var ordet, haha. Kram

   Svara
 3. Anna
  3 januari, 2016

  Vad roligt att du är tillbaka, jag har saknat dig!

  Svara
  1. johanna
   3 januari, 2016

   Tack!

   Svara
 4. Angus
  3 januari, 2016

  Åh saknat dig!! Härligt lumycka till!

  Svara
  1. johanna
   3 januari, 2016

   Tack! Jag har saknat er <3

   Svara
 5. Mirre
  5 januari, 2016

  Men det kan vara roligt med nystart också och det har både du och jag nu då =D,

  Svara
 6. Christel
  8 januari, 2016

  Vad roligt med ny blogg. Ibland är det precis det som behövs för att få tillbaka kliet i fingrarna. Fint!

  Svara
  1. johanna
   9 januari, 2016

   Tack!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *