Grill-lördag och naturboost

 

Förra lördagen (gah vad tiden går) hängde vi på Bjärred beach med familjen, solen och en söt grön grill. Svågern hävdade att det var så de hade det som sämst där nere i Skåne och är det sant så funnes det värre ställen att bo på kan jag meddela. Hujedamig så härligt det var. Vi grillade korv, lekte i sandbrynet, drack kaffe, ammade i det fria och vände ansiktet mot solen och njöt (eller fräste och spottade som Sigge gjorde, alla är vi olika). Det var en sådan energiboost så jag vet inte vad.

Ah.

Det kan man dock inte säga om dagens väder. Jag struttade ut i dunväst och jeans med hål på knäet, som en tvättäkta stockholmare som tror att vinter är något som bara finns på film. Ångrade mig bittert vid andra övergångsstället men då var det för sent. Som tur var var vi på väg att hämta vår nya bil så jag behövde i alla fall inte gå hem. Kombi och allt – så oerhört vuxet Nu ska jag bara växa upp i klädväg och önska mig en ordentlig jacka i tidig födelsedagspresent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *