Här kommer barnrumsfunderingar

Vi bestämde tidigt i lägenheten att det inte skulle bli något barnrum till Sigge. För dyra kvadratmeter för att spendera på en bebis som jag ändå skulle ha svårt att inte ha sovande i armhålan, så det blev inget. Men nu blir han ju snart ett år och we have 99 problems but kvadratmetrar ain’t one om vi säger så (se alltså ovan bilder på en stor, dåligt planerad förvaringsskrubb med fönster som alltså är ett sovrum om man tar fram klorin och skurborste och går loss). Därför ska det nu bli barnrum här hemma och därmed kan vi ju hälsa barnrumsinpo/renovering välkommen in i bloggen.

Några inledande dilemman bara;

 1. Ska harmamman på något sätt lyckas leva med att bebisen ska sova i eget rum måste det vara ett übermysigt och ombonat rum
 2. Jag tapetserar endast non-woven tapeter (så bye bye William Morris)
 3. I rummet står det en säng/dagbädd som är på tok för stor för Sigge ett bra tag till, men som ändå måste stå där och ta upp plats

Den som har lösningar på ovan eller andra spontana tips på ALLT vad gäller barnrum (väggfärger, tapeter, webshoppar med kul grejer, tavlor, vad vill en 1,5-åring ha och så vidare) får gärna dela med sig. Jag tror det kan bli kul det här.

2 Comments

 1. Marlene
  26 augusti, 2017

  Kul att inreda barnrum!

  Ett tips är wallstickers isf barntapet. Kan lätt bytas ut när man tröttnar. Mycket förvaring. Ikeas gamla expedit är bra. Snygga förvaringslådor från trx jabadabado eller kids concept. Pumpkin från kids concept matta är fin. Sparelefant från norsu. Kids concept har även söta möbler. Nattlampa från djeco är superfin. Ja du hör jag kan hålla på hur länge som helst. ?

  Kram

  Svara
  1. johanna
   27 augusti, 2017

   Haha, underbart. Tack och bock, ska genast kollas 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *