Härbreliv

Harbreliv-2

De avslutande dygnen här i Dalarna spenderas i mammas härbre, det fantastiska lilla huset som var hennes dröm och livsverk. Lite orolig för att komma hit var jag, de tidigare gångerna jag varit här har varit för att känna efter. Tänka och sörja. Bara sitta på trädäcket en kvart och gråta lite. Men nu bor vi här.

Harbreliv9

Jag hade glömt bort hur vackert det faktiskt är här. Vilken ren och skär dröm det är. Det är min morbror och hans fru som äger det nu och vet ni, de hyr ut det via Airbnb. Så det finns tillgängligt för vem som helst, min mamma hade älskat det! (In och boka vettja).

Harbreliv-3

Igår hade vi besök, mormor kom med gräddtårta (tydligen firade vi Johanna-dagen några veckor för tidigt) och min lilla kusin kom med energi som skulle kunna spränga berg.

Harbreliv-4

Harbreliv-6

Annars tar vi det piano, plockar lite blommor, sitter länge och äter och bara tittar på varandra och skogen. Tvättar en tvätt, tittar ut genom fönstret igen, upptäcker att det faktiskt finns lite blåbär i skogsbrynet, tittar på Nano som rör sig i magen och plockar ögonbrynen (mycket behövligt efter en vecka på rymmen från verkligheten). Vi fick mängder med rabarber från gården nere vid sjön och jobbar oss sakta igenom de rabarber-recept som vi kommer på.

Harbreliv

Jag får nästan be om ursäkt för alla drömska inlägg här just nu, men den här första veckan på semestern har varit allt och lite till. Så välbehövlig och så härlig. En sjö åt ena hållet, skogen åt andra. Vänner och familj…

Harbreliv-7

… och så han. Han tycker jag om så in i bomben mycket.

3 Comments

 1. Christin
  3 juli, 2016

  Herregud så fint. Vi skulle egentligen åkt upp till Dalarna om ett par veckor på stort släktkalas. Men fanken att sverige skall vara så avlångt, att åka 8 timmar i tåg enkelt väg med ett vild ettåring, över en enkel helg, blev tyvärr för mycket. Kanske får bli en annans sommar för åh så fint det ser ut!

  Svara
 2. Maria laurell
  3 juli, 2016

  ❤️

  Svara
 3. Dryden
  3 juli, 2016

  Alltså. Det är heeeelt okej med drömska inlägg. Med tillhörande bilder i samma anda. Tack!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *