Husägare, glömd kamera och sa jag husägare

The blogger of the year har ni här.

Idag har vi varit på det mest fotovänliga stället på länge skulle jag säga; Rosenhill på Ekerö. Ett (får man säga så) hippie-ställe på ön med mat och fika och leksaker och trumsätt och odlingar och ankor i damm och fika i växthus och en gammal husvagn som hönshus i ett enda stort kramkalas. Ni hör va? Och jag glömde kameran.

Jag får helt enkelt säga att jag njöt av ögonblicken och nuet istället.

Men ni kan vara lugna, det kommer garanterat fler gånger. Ett så oerhört trevligt ställe och ännu ett tecken i skyn på att det här Ekeröflyttbeslutet är mer än rätt för oss. Imorgon väntar förresten slutbesiktning av huset. Ni hörde rätt. SLUTbesiktning. Så fort går det och om mindre än två månader ska vi stå där med nycklarna i handen.

Så slutligen, vad har då den där bilden med detta inlägg att göra undrar ni? Svar; absolut ingenting. Det är bara en så kul bild från Kina anno 2013 där någon i sällskapet (ingen nämnd, ingen glömd) smugglade upp champagne i Shanghais högsta byggnad efter en fantastisk dag på champagnebrunch. Vi ser så lååååångt ifrån kloka ut som det går att göra någon av oss. Kan ni förstå att de där två virrvarren snart äger sitt första hus?!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *