Imagine

Det är dags att fantisera lite. Försöka tänka sig att en dag, en dag kommer det bli bra.

skafferi

En dag kommer det där skyffet vara fyllt med mat och en råsaftscentrifug och goda viner kanske. Kort och gott, en dag – när dammet är sanerat 45 gånger – ska det där bli skafferidrömmen. Ser ni det?

sovrum

Här ska det en dag stå en säng med en mysig sänggavel och täcken och kuddar och fluff i massor. Väggarna ska få en färg eller tapet (vet inte riktigt vad än, vi insåg att det ju är rätt jobbigt att tapetsera faktiskt, fast det är det nog att måla också…) och tavlor ska upp och våra kläder ska in i garderoben som står där bakom kameran. Det ska bli en borg en dag, hoppas jag.

IMG_6610

När fotbolls-EM börjar ska vi kunna stå och diska chipsskålar här i en sådan där porslingsho med massor med plats i. Med en bänkskiva bredvid. Det är planen det. Så himla enkelt att visualisera. Not.

kylfrys

Och där i hörnet, där ska det stå skåp som innehåller kyl, frys och ugn och skålar man inte använder. Och karln ska sitta på en köksstol vid ett matbord och inte på en byggpall och fundera. På golvet ska det ligga furuplankor som ”man absolut inte bör ha i ett kök”, men som slår ek varje dag i veckan i utseende och som man kan slipa om en gång för samma pris som att lägga ek direkt. Så det så.

koksvagg

Trista mobilbilder, jag vet, men kameran är fortfarande bannlyst på grund av damminvasionen som råder. Och ja, objekten är ju inte superskoj heller ändå. Men snart så…

4 Comments

 1. Brysselkakan
  25 april, 2016

  Har absolut inga som helst problem med att se allt du beskriver! Kommer blir så fint så!

  Svara
  1. johanna
   25 april, 2016

   Tack! Hoppas hoppas 🙂

   Svara
 2. Ruth | HungryHeart.se
  26 april, 2016

  Jag har då inga problem att se all potential i er fina lägenhet. Det kommer säkert bli kanonfint!!

  Svara
  1. johanna
   28 april, 2016

   Tack, tro mig att jag behöver den peppen just nu 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *