Jag och Nano

jag och nano2

Som sagt, i onsdags morse satte jag mig på ett tåg till Örebro, blev upphämtad av Anna och slussad till ett kalkbrott utanför gnällbältets huvudstad någonstans. Ingen aning om var, men om ni vet var det är så åk dit. Helt magiskt vackert. Vi hade beställt moln och fick just det – och på köpet fick vi då vara där helt själva. Lyx.

jag och nano1

Planen därefter var alltså att Nano-magen skulle förevigas och som den gjorde det. Jag var sjukt nervös och aningen obekväm inför tanken att stå inför kameran, men Anna coachade superbt (och kom med uppmuntrande tillrop) så när vi väl var klara var jag nästan lite besviken.

jag och nano3

Jag har redan fått några bilder att gotta mig i och visa upp (alltså ovan) och som jag längtar efter att få se resten. Så himla fint om jag får säga det själv. Ett fotogeni till bebis vi har på gång tänker jag, och en mycket begåvad fotograf i Anna såklart 

Tack Anna för att du tog dig tid och så himla trevligt att träffas igen också!

14 Comments

 1. mormor
  16 juli, 2016

  Du ser så förnöjd och förväntansfull ut ! Vida luftiga kläder. Skönt .

  Svara
  1. johanna
   17 juli, 2016

   Haha, så bra 🙂

   Svara
 2. Christin
  16 juli, 2016

  Så otroligt fin du är! Och vilka bilder. Kan ibland ångra att jag inte tog fler och mer (fina) bilder när jag väntade Algot.

  Svara
  1. johanna
   17 juli, 2016

   Tack! Ja, jag tänker att det kan vara kul att ha sen om inte annat..

   Svara
 3. Angus
  16 juli, 2016

  Tack själv!! De bästa bilderna har du kvar o gotta dig i, de lite mer nakna! 🙂

  Svara
  1. johanna
   17 juli, 2016

   oooo, spännande 🙂

   Svara
 4. Vilka vackra bilder :). Jag älskar såna där platser där vatten och berg går ihop otroligt fint :).

  Svara
  1. johanna
   17 juli, 2016

   ’ja det var helt fantastiskt!

   Svara
 5. Marie
  17 juli, 2016

  Men superfiina bilder, =D

  Svara
  1. johanna
   18 juli, 2016

   Ja tack, det känns så kul att ha 🙂

   Svara
 6. Ida björkman
  19 juli, 2016

  Världens BÄSTA Anna! ?✌?️?✌?✌? jag har redan ” bokat” henne och jag är inte gravid än ???

  Svara
  1. johanna
   19 juli, 2016

   Ja oerhört bäst! Det var lite så jag jobbade också, så helt rätt uppbokning 🙂

   Svara
 7. […] har nu fått råmaterialet av de bilder som Anna tog på mig och Nano och ska nu försöka gå igenom vilka vi vill ha på riktigt. Herregud så svårt. Förutom att […]

  Svara
 8. […] ska sättas ihop. Sedan har en viskning (ett sms) meddelat mig att jag har fått bildleverans av gravidbilderna i mailen. Så jag tror kanske att det är dags att ta tag i den där beställa hem […]

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *