Johanna hjärta Dalarna

dalapromenad-2

dalapromenad

dalapromenad-4

dalapromenad-5

dalapromenad-6

lundgattu

Här levereras mobilbilder för en gångs skull. Kameran låg hemma när det togs promenader i helgen men jag kunde inte låta bli att gå, pausa, fota gång på gång ändå. Ni behöver inte hålla med, men jag tyckte min hemort strålade i november-blåsten. Här på vägen hem från farmor på vägen förbi kyrkan och ner genom byn tillbaka till min gata i stan.

dalapromenad-10

dalapromenad-9

dalapromenad-8

dalapromenad-7

Och innan Sigge fick träffa gammelmormor så tog vi en vända på strandpromenaden längs älven i Leksand. Svinkallt var det, men också svinvackert. Jisses vad den där naturen får mig att må bra.

1 Comment

  1. Mikaela
    9 november, 2016

    Vilka härliga bilder 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *