Julgransplundring med ljusstaksfundering

ut-med-julen

Så var det visst dags att göra slut med julen för den här gången. Sundbybergs stad hade den oerhört goda smaken att anordna julgransinlämning på grannadressen igår så vår gran rök med buller och bång och lämnade ett hav av barr efter sig. ”Vår lägenhet är inte gjord för att ta ut en julgran” som karln benämnde det – och jag tror han har en poäng. Borta är också julstjärnor, kitchiga tomtar på rad och lurven tomte på soffbordet. Kvar än så länge är stor julgransfot i duschen, men den ska upp på vinden vad det lider. Den stora frågan är nu om adventsljusstaken också ska bort. Den jag gjorde. Eller kan den komma undan och spela teater i rollen som vanlig ljusstake ett helt år?

ut-med-julen-2

Den passar sig ju rätt fint där. Bredvid blomman som, liksom jag och kameran, tycker det är lite väl kasst med ljus nuförtiden.

Idag ska jag ut och handla baddräkt, det kan bli en skräckfylld upplevelse.

4 Comments

 1. Hanna
  10 januari, 2017

  Det är klart du kan ha kvar ljusstaken. Tycker inte alls att den är särskilt ”julig”.

  Svara
  1. johanna
   14 januari, 2017

   Tack, den står kvar 😉

   Svara
 2. Brysselkakan
  10 januari, 2017

  Visst kan den ljusstaken får stå framme! Kanske mer en vinter-ljusstake?
  Och du, baddräkt eller bikini skulle jag nog inte ens ta på mig om jag fick betalt… Äger ingen sedan minst tio år! Nåja, någon bikini-topp men då har jag den till shorts. Och bara tanken att ta av sig och stå med sin vinterbleka kropp i ett provrum… Lycka till!

  Svara
  1. johanna
   14 januari, 2017

   Haha, ne det var ingen höjdare där inne i provhytten. Men jag överlevde 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *