Min helg och det blev visst sommar i år också

När livet är skit.

Ibland händer saker som man inte i sin vildaste fantasi kunde tänka sig. Jag har en vän som precis varit med om något sådant. Att hela tillvaron bara kastats omkull och allt man trodde var inte längre är.

Så då gjorde vi det enda rätta. Vi i barndomsgänget som (bland mycket mycket annat) tillsammans köpt Spice girls-bilder, bråkat över pojkar, haft vattenkrig på Hallevi, dragit runt på Noret alldeles för kalla Valborgskvällar, delat hemligheter och snackat skit om lärare samlade oss och tog skiten tillsammans. I alla fall för en helg. Pratade och tänkte på annat om vartannat.

Så det är vad jag gjorde i helgen. Nu är det dock onsdag, så det är ju ingen vidare förklaring till bloggkoma att jag var upptagen lördag och halva söndagen kan man tycka. Men jag tänker att det ju faktiskt gått och blivit sommar så det mesta kan väl få vara förlåtet. Så nu sitter jag och väntar på att Siggemannen ska vakna så vi kan gå ut i det fina vädret och busa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *