Minimidekoration

2017-4

Nyårsplanerna var lite flytande väldigt länge på grund av förkylningen. Beslut att genomföra middagen skedde på förmiddagen. Därav hann jag inte bli helt ”Johanna” och vara överambitiös (en egenskap som dock trubbats av generellt i samma veva som epitetet småbarnsmorsa tillkom) med dekorationer och piff. Istället kan jag erkänna att underambitiösheten lyste med sin närvaro. Tända ljus hade jag åstadkommit när gästerna kom men det var alles. När gästerna väl var här fick jag dock lite spunk och fick tillslut upp en vimpelgirlang med hjälp av vår fina taklampa. Och så ansågs nyårsdekorationen vara på plats (nåja, karln tände två marschaller i två vissna blomkrukor på balkongen också).

2017-3

Dekorationen hänger för övrigt kvar, nu ackompanjerad av bajsiga pyamasar, ren tvätt som ska vikas och diverse leksaker och dreggel-trasor. Och så egen juice från råsaftscentrifugen som jag återupplivat. Det är ju en bra jul grej den där faktiskt, mer morot- och ingefärsjuice till folket säger jag.

2 Comments

 1. Hanna
  7 januari, 2017

  Ibland är några ljus och en vimpel precis perfekt och alldeles lagom som dekoration. Det överambitiösa kan behöva få vila lite ibland! Fin vimpel var det i alla fall, och en sån där råsaftscentrifug verkar ju vara grejen. Själv mixar jag smoothies i stället, inte så dumt det heller.
  Trevlig helg!

  Svara
  1. johanna
   7 januari, 2017

   Ja ibland ska man nog ta ett chillpill 🙂

   Smoothies är egentligen bäst, men det är lite kul att juica diverse konstigheter ibland också 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *