Minivacation på Siggesta gård

  

Här kommer lite bilder från det drömmigaste lilla rum jag sett på länge. I fredags checkade vi alltså in på Siggesta gård på Varmdö och för att citera karln när vi tittade in; ”det här är något för dig va”. Japp, till hundra procent. Allt från butiken till restaurangen till rummet var sååå fint.

Till kaklet också förresten. Har ni sett va? Jag hade nog bläddrat förbi det i en kakelbutik men såhär på plats var det huvudet in i kaklet-fint tycker jag.

 

Fotograferandet begränsades dock till rummet på grund av att när jag var på andra ställen på gården var jag 1. alltför fokuserad på att äta den sjukt goda maten, eller 2. fullt upptagen med att brista ut i sång över hur bra vi hade det.

Men maten i all ära, frågan är om inte sängen ändå var bäst. Så fluffig så klockorna stannade. Kvällen spenderades först med trerätters för oss och gröt på restaurang för Sigge, men därefter hade inte ens en vagn full med gratis charkuterier och frusen cheesecake direkt utanför fönstret fått oss att lämna himmelriket till dunhav.

Så tips till alla Stockholmare som vill ha en minivacation – Siggesta gård. För den som är intresserad har jag även ett tips till alla icke-Stockholmare som vill ha minivacation runt Stockholm. Ja ni gissade rätt – Siggesta gård. (och nej, jag är (dessvärre) inte sponsrad).

2 Comments

 1. Stina
  15 mars, 2017

  Så härligt! Men erkänn att ni valde ställe efter namn 😉

  Svara
  1. johanna
   16 mars, 2017

   Haha, japp. Liiite kanske 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *