Någontings bästa pins

Eftersom jag ganska länge varit på det klara med hur de sista detaljerna här hemma skulle se ut och vi inte gjort något barnrum så blev pinterest åsidosatt när liten kom till världen. Men nu är det bara på’t igen som sagt. Så vi återupptar väl denna del av bloggen. Såhär första gången är det inte veckans bästa pins utan mer senaste halvårets bästa eller något, men framöver nu ska jag hålla ihop det. Lovar.

Börja om från början, börja om på nytt. Köket, lägenhetens bästa och mesta klapp på axeln-rum (jag är så nöjd) och det kommande husets akilleshäl. Så det är bara att trilla geniknölarna om hur man får till ett nytt men ganska träligt och väldigt standard-kök till ett Johanna kök. Det är inte uppenbart…

Magkänslan av att flytta till träd utanför fönstret personifierad i en bild.

Vi ska visst möblera 141 kvadrat nu också. Så alla ni gamla härliga skåp därute – beware of the me.

Och så var jag på jobbet härom dagen och hängde. Sigge sov och jag sprang ner själv till IT-supporten med datorn i högsta hugg. Kändes nästan som man var vuxen och arbetande – och det i sig kändes visst inte helt galet. Så jag ska nog bli redo, och när det börjar närma sig ska jag shoppa jobbkläder à la detta. För att peppa extra. Jag tror det blir bra (karln å sin sida fick dåndimpen av den sista, har har lite svårt för visioner ibland).

Känslan.

Jag är verkligen topp-nöjd med alla val av färg/tapet/material vi satt i den här lägenheten och eftersom vi varit klara i hutlösa tre veckor eller något så har jag inte hunnit tröttna så värst heller. Men den veliga och totalt hämningslösa vad gäller att göra om genen jag äger är ändå lite förtjust i att få leta nytt, välja nytt och galna till någon tapet här eller där…

Jomenvisst.

Bilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

5 Comments

 1. Angus
  21 april, 2017

  amazing pics!
  Tänk va vackert ert stora hem kommer o bli!

  Svara
  1. johanna
   23 april, 2017

   Håller tummarna 🙂

   Svara
 2. Brysselkakan
  21 april, 2017

  Fina bilder! Annars tycker jag Pinterest blivit jobbigt… Pinnar jag EN träningsbild så drunknar jag i träningstips, eller ett ordspråk och det blir bara sådana. Superirriterande. Diskuterade detta med en vän och hon upplever det samma. Plus att vi båda var överens om att urvalet måste tas från andra ställen, jag har tex aldrig pinnat en bild om Fibromyalgi (vilket jag har) men jag får sådana bilder också…
  Så här var det inte för att par månader sedan. Har stängt av den funktionen som föreslår bilder men då händer i princip inget… Dvs jag får inga nya bilder i mitt flöde. Så på något sätt har de ändrat hur och från var de tar info om mig. Skumt!

  Svara
  1. johanna
   23 april, 2017

   Ja det har nog gjort om lite. Men jag har mina områden som jag pinnar runt på så får en hyfsad blandning mellan dem. Plus att jag tycker sökfunktionen fungerar toppen.

   Det är inte så att du är inloggad med samma som på facebook eller nåt då, som gör att den känner av mer info. Eller så är det kakor på datorn som gör att den spanar upp saker man inte förstår var den hittar…

   Svara
   1. Brysselkakan
    7 maj, 2017

    Nja, har rätt bra koll på allt det du skriver om och FB har jag inte alls. Men ska be yngste sonen kika på det i sommar, han har stenkoll på ALLT som berör integritet på Internet och lägger mycket energi på att inte lämna spår.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *