Nestning

Things for Nano

Things for Nano-2

Mandela

Enligt föräldraledighetens alla regler har jag sytt ett babynest (enligt detta mönster, vilket verkar vara standard eftersom tjejen i tygaffären hade i mått-behov i stort sett klart för sig). Vet dock inte hur nöjd jag är, men det ser i alla fall rätt behagligt ut så so far so good. Sedan gav jag mig också på att göra ett skydd till spjälsängen men mitt i sicksackssömskavalkaden så beslöt sig min symaskin för att lägga ner. Ett riktigt härligt motorhaveri där den gick långsammare och långsammare för att sedan sluta helt. Jag som tagit viss stolthet i att vara en sån där som inte brukar bråka med symaskiner… Några av sidorna blev semi-klara i alla fall så ni kan se hur det är tänkt att bli och symaskingsservice är bokad. Och det ska väl inte vara spjälsängsskydd som är det som måste vara på plats först tänker jag.

Mandela-2

För övrigt vet ni väl att man bör ha en Mandela i varje rum 

Nu ska Johanna, som var på föräldragrupp klockan 8 (ish) imorse, ta en tupplur innan det är dags att bege sig till Hanna för att träffa alldeles nygräddade bebisar. Hurra.

7 Comments

 1. Rania {Rowan Tree}
  7 september, 2016

  Svar: Mh jag med, än så länge har jag dem ibland morgon eller kväll, på dagarna är det fortfarande rätt varmt faktiskt. Graviditet kan såklart också påverka att du känner dig varm, men snart är det kallt nog för stickade tröjor oavsett tror jag!

  Otroligt fina bilder på en väldigt fin räv, tack för att du delade med dig 😀 <3

  Svara
 2. Sofia
  7 september, 2016

  Vilken fin nest! Det var det enda av alla mina sy-projekt jag blev klar med innan Felicia kom och jösses vad glad jag är över det, vi slet ordentligt på det där nestet i början kan jag lova!! Nu är det massa byxor och en sovorm som är på g istället 🙂 när är lilla nano beräknad?

  Svara
  1. johanna
   8 september, 2016

   Ja alla har ju pratat väldigt mycket om de där nesten så det fick vara prio. 20 september är tanken att liten ska titta ut 🙂

   Svara
 3. Mirre
  7 september, 2016

  Jättefint neste, det hade vi med =D

  Svara
  1. johanna
   8 september, 2016

   Tack!

   Svara
 4. Ruth | HungryHeart.se
  8 september, 2016

  Men åh vad fint!!! Så himla duktig du är.

  Svara
  1. johanna
   9 september, 2016

   Tack!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *