Ny Lya

DSC_5199

DSC_5205

Inte helt på det klara hur det hände men för en månad sedan eller så skrev vi på ett kontrakt på nytt boende. Så i april ska vi tydligen flytta. Flytten kommer inte gå till en trädkoja i spegelglas, dessvärre. Bilderna är från sommarens besök på Brittas Pensionat och Tree House Hotell mellan Boden och Jokkmokk (åk dit) och kom med här bara för att de är så mysiga. Nej, vi flyttar hutlösa 300 meter bort till en gata några kvarter härifrån. Det blir några kvadratmeter större, ett rum till och en liten balkong till lantisen Johanna. Där tänker jag sitta hela sommarhalvåret och odla ruccola. Det kommer bli precis hur bra som helst.

Det är en hel del saker vi vill göra med det nya stället, både större och mindre saker. Men innan jag får fokusera alltför mycket på den biten ska vi sälja vår lägenhet någon gång här inom kort. Så steg ett är att pimpa den. Men sen så, sen blir det renoveringsäventyr både här på bloggen och irl. Vem mer än jag är taggad?

10 Comments

 1. Brysselkakan
  3 januari, 2016

  Spännande!
  Har lovat att bli en bättre bloggare och en bättre läsare så nu ska här kommenteras!

  Svara
  1. johanna
   3 januari, 2016

   Haha, jag med. Eller kanske inte formellt lovat. Men tänker göra det ändå 🙂 Så då ses vi mer alltså framöver!

   Svara
   1. Brysselkakan
    4 januari, 2016

    Japp, då ses vi framöver. Vad har du valt för tema på din nya blogg? Ser ut som du använder WordPress och jag tänkte byta utseende på mig och gillade din.

    Svara
 2. Erika
  4 januari, 2016

  Åh, vad härligt med nytt boende! Hoppas det blir super & att ni kommer trivas bra 🙂

  Skoj med ny blogg också, ser väldigt fin ut. Har följt din blogg vet inte hur länge, men aldrig kommenterat, tänkte att jag kanske faktiskt skulle shapa up lite på den fronten i år, haha…

  Mvh Erika

  Svara
  1. johanna
   4 januari, 2016

   Ja det hoppas vi också.

   Vad roligt att höra. Får hålla alla tummar att det blir något att fortsätta följa det här också 🙂

   Svara
 3. Angus
  4 januari, 2016

  Jag , kag, jag!! Är löjligt taggad

  Svara
 4. hönapöna
  5 januari, 2016

  Härligt med en ny blogg… ska bli kul att följa dej här!
  Hoppas ditt år har startat strålande!

  Svara
 5. vardagskonst
  5 januari, 2016

  JAG är taggad! Vi har försökt pimpa den här skrotiga lägenheten sedan vi flyttade in, snart ska vi ta itu med sovrummet. Inom något år är det dags för oss med att flytta, känns som att allt måste gås igenom med hemnet-ögon innan dess. Längtar tills vi flyttar till en plats där vi ska stanna länge och har total frihet och aldrig behöver tänka på ”när vi ska sälja”.

  Svara
 6. Maja
  7 januari, 2016

  Åh vad spännande med nytt hus! Jag är sannerligen renoveringstaggad och funderar just nu för fullt på om (när..) vi ska renovera vårt kök här i lägenheten. 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *