Paketlappar (eller vad det nu heter) som jag gjort

paketlappar-3

Här kommer mitt inlägg i paketinslagningsbloggandet. Dock inte så välstyrt eftersom det hela kom av att jag tio minuter innan deadline för när paketen behövde vara klara insåg att vi saknade lappar att skriva adressat på. Men det är ju i trängda situationer som hjärnan blomstrar har jag hört. Och sover sonen just då så har man till råga på allt inga undanflykter.

paketlappar

Så jag rotade fram mitt kära akvarellblock (som aldrig någonsin varit i närheten av akvarellfärger), snodde karlns ”märka ut något på klockor”-pennor i bra färger och tog fram stämpel-bokstäver i olika storlekar.

paketlappar-4

paketlappar-2

Någon närmare beskrivning behövs nog inte utan jag klippte lite olika former av papperet och gick bananas med mina ritkunskaper, vilka alltså här presenteras i sin fulla bredd. Mer konstnärlig än såhär är jag dessvärre inte och inte blev det perfekt på något sätt. Men jag tyckte faktiskt det blev rätt gulligt och i vart fall trevligare än att klippa ut en del av papperet och sätta med baksidan utåt och skriva på (som jag brukar göra annars pga så dålig på att planera paket).

3 Comments

 1. Jenny
  21 december, 2016

  Men vad gulligt med huset man öppnar dörren på! Så himla bra idé!

  Svara
 2. Brysselkakan
  21 december, 2016

  Fint! Men du får allt förklara ”märka ut något på klockor”-pennor för en som inte förstår!

  Svara
  1. johanna
   1 januari, 2017

   Haha, inte värre än att karln pillar med klockor och använder pennor för att göra markeringar där saker ska kapas 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *