Piff och fluff och sticklingar

Sticklingbonanza.

Det är vad det är här hemma just nu. Jag går och knipsar stjälkar av allt mer än jag vattnar (eller dammsuger för den delen). Mest för att de är så oerhört söta.

Men VAD jag börjar bli nervös över det där med visningen alltså. Huh. Måtte någon vilja köpa stället, förstå hur bra det faktiskt ändå är här. Världens trevligaste förening, bästa läget och faktiskt en väldigt fin bostad (om man får anti-jante:a sig lite). Jag går och putsar och fipplar, flyttar ljusstakar en centimeter hit eller dit. Ångestdämpande aktivitet för nej – jag tror inte att det spelar någon roll egentligen. Meeen, jag är inte villig att ta risken att det skulle falla på ljusstakskaos.

3 Comments

 1. Hanna
  20 april, 2017

  Hoppas att du får det sålt!

  Svara
 2. Brysselkakan
  21 april, 2017

  Ser på budgivningen att du inte behövt vara så nervös!

  Svara
  1. johanna
   23 april, 2017

   Nej helt galet vad det gick 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *