Puh!

26032016-DSC_8360

Så kom då dagen då vi äntligen känner att vi är med i matchen igen. Egentligen är det väl nu det ballar ur totalt på riktigt, men idag gick i alla fall det stora flyttlasset med saker och vi tog oss ett stort rejält kliv framåt – mot att bli klara en dag.

26032016-DSC_8356

Vi bor dock kvar en vecka till eller så, på en luftmadrass i en annars i stort sett tom lägenhet. Vi har sparat tv:n och symaskinen också, bara för att inte riskera total lappsjuka. Så det vi alltså har gjort idag är att stoppa in hela vårt bohag i det nya köket så att golvslipning kan starta i resten av lägenheten imorgon. Och under tiden hänger vi här till på torsdag då de nya ägarna ska få flytta hit. Så då får vi bo på hotell och därefter får vi låna en kollegas lägenhet (hur snällt är inte det då!) tills golvet är klart och vi kan flytta in på riktigt.

03042016-DSC_8394

Så ni hör ju, det är nog fullt kaos egentligen. Men vi har i alla fall gjort det vi ska nu. Sakerna är på rätt plats och nu tar Valentin över och vi kan inte göra varken bu eller bä. Och sen kommer vi i alla fall bara ha ett ställe att tänka på. Så ja, det känns ändå äntligen bra på något sätt (även om vi vid inflytt inte ens kommer ha en fungerande kyl – men det finns ju kylväskor). Nu har vi några dagar när vi kan fokusera på den nya roliga aktiviteten här hemma, titta på när magen rör sig. Oerhört fascinerande.

 

7 Comments

 1. Maria laurell
  8 maj, 2016

  Vad ni är duktiga och orkar kämpa på! Tålamodsprövande…. Men fokusera på magen medan ni väntar.:)

  Svara
 2. Brysselkakan
  9 maj, 2016

  Allt löser sig! Och så snällt att ni får låna bostad, sanna vänner!

  Svara
  1. johanna
   11 maj, 2016

   Ja så himla snällt!

   Svara
 3. Charlotte
  10 maj, 2016

  Titta på magen är den bästa aktiviteten som finns. Jag skulle helst gjort bara det from det började synas, alltså skippat jobb och allt. Grattis förresten!

  Svara
  1. johanna
   11 maj, 2016

   Haha, ja jag vet. Väldigt medititativt 🙂

   Svara
 4. Angus
  11 maj, 2016

  du den färgen va löjligt snygg! den skulle jag vilja ha i vårt sovrum!

  Svara
  1. johanna
   13 maj, 2016

   Jag ska finurla ut vilken kod det var och återkomma 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *