Så Ernst-igt av mig

I ”skogen” precis utanför oss har det fejats en del på sistone och då dök det upp en hel del skrot ur gömmorna. Allt från gamla stövlar, elkabelhärvor och glasflaskor till kompostgaller och träplankor. På väg mot första bästa container kom jag dock på att de där plankorna, om ät ruttna, kanske inte var så dåliga ändå.

Så jag räddade in dem på tomten.

Sen hittade karln några passande pinnar när han väl gick till containern och de skruvades i all hast fast på baksidan av plankorna. Inget mätande eller funderande här inte utan bara smack på. En omgång med stålborste senare och på en gammal äppelback i väntan på en mer permanent lösning hade vi sedan ett bord till ”loungen” på uteplatsen. Sen kom pappa och sa ”vilken fin skiva det där var då, var kommer den ifrån” och jag mallade upp mig och hänvisa till min inner-Ernst – och skogen.

Och så börjar uteplatsen verkligen ta form med lite blomster och piff och trix.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *