Sagan om det där IKEA-skåpet

Kan det vara svensk historias mest omskrivna skåp tror ni? Inte omöjligt, men till mitt ”försvar” (om det nu behövs) så var det i alla fall kärlek vid första inredningsmagasinet från min sida. Hur som helst, IKEA Stockholm 2017 – där har ni det. Men inte utan blod, svett och en hel del bensinpengar kan jag meddela. Karln har nog varit på IKEA fyra gånger för det där skåpets skull för det är ju slut hela tiden.

Så trodde ni kanske att det var slutet gott, allting gott där. Men icke då. Vi vill ju ha ett till för ni ser ju vad tomt det är bredvid.

Lite så är det överallt här hemma just nu. Det är väldigt mycket halvfärdigt. Vi väntar på inramning där, tid till tapetsering där, att IKEA ska öka produktionen en gnutta, att symaskinen ska bli helautomatisk och spotta ut gardiner själ osv.

5 Comments

 1. Brysselkakan
  28 augusti, 2017

  Jo, tack det tar visst slut bara man blinkar och jag kanske ska vara glad att jag inte har någon plats för det…
  Att det sedan fanns massor av dem på de två Ikea jag besökte i USA gör ju att man undrar vart de skickar dem?

  Svara
 2. Christin - Midis
  28 augusti, 2017

  Åh vad LYLLIGT!! Bra kämpat!!! Älskar också det där skåpet men har inte riktigt orkat jaga det. Men så så så så fint!!!!

  Svara
 3. Wilda
  29 augusti, 2017

  Jäklarns så fint!

  Svara
  1. johanna
   29 augusti, 2017

   Tack och bock (fast svårt att ta direkt cred, hehe)

   Svara
 4. Martina
  1 oktober, 2018

  Hej! Fick upp din blogg När jag var på jakt efter ”träd inomhus” inspiration och fick se bild på ert fina ☺️ Jag hittade även denna bild med det fina skåpet OCH den fina tavlan! Och jag måste bara fråga, var har du införskaffat den??

  /en som är på träd och taveljakt ?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *