Samla och rensa

Änt’e fredag så säg.

Jo men det är ju det och solen verkar vara tillbaka i huvudstaden, hurra. Jag och Sigge har precis varit hemma hos Hanna och lämnat en bagagelucka full med saker att sälja, eftersom Hanna så oerhört vänligt erbjudit sig att åka på bakluckeloppis å hela kompisgängets vägnar.

Jag är förresten rätt stolt över mig själv vad gäller det där. Min genpool har ju berikat mig med en oerhört sentimentalitet för saker, jag har jättesvårt för att slänga. Men nu har jag bestämt mig. I den här flytten får ingenting som inte används eller som verkligen älskas följa med. Och efter denna första utrensning känns det SÅ BRA! Heja mig.

Så i den påbörjade andan ska ska jag nu ta min son till sovrummet och packa en lätt weekend bag för i eftermiddag bär det av till sväronen på Fångö. Sen så fortsätter projekt rensning nästa vecka.

Och glad helg till er alla för bövelen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *