Semesterns bästa pinns

Jag må ha haft så pass mycket semester så det inte blivit något inlägg här, men i vanlig ordning har jag ändå spenderat en ansenlig mängd tid på pinterest i sig. Ett faktiskt mycket gott semesternöje att kombinera med ljudbok och solstol/soffa på lagom sval altan.

291

292

293

Semestern 2016 var tiden då jag fick en hang-up på att ha ett stort träd i lägenheten och gick igång på alla pinns med träd på helt enkelt – i inspirerande omgivning. När blomsterhandlaren sedan meddelade att stora gröna blad var utmärkt för luftrening, speciellt nu när jag kom in med magen i vädret, var saken biff. Så håll utkik här inne för en dag kanske det blir trädbonanza.

294

296

Det är cykeltider egentligen och jag älskar att cykla. Men i år verkar jag totalt oförmögen att se till att ppunkan på min ena cykel och det vinda och exploderade hjulet på min andra cykel lagas. Men bara jag ordnar det så… Får man cykla när man är gravid förresten? Ja, det får man lov att få!

300

Bara för att det var så baskat snyggt. Rubbet.

230

297

298

299

Hemma är (ett av alla) nästa projekt tavelväggen ovanför soffan. Inte så lätt det inte visade det sig helt plötsligt. Så nu bunkras ramar och inspiration på hög. Har ni något tips på härliga motiv eller ställen att leta efter det på?

 

301

För den som känner sig manad kan jag meddela att marknaden för gravidkläder ligger öppen likt Atlanten vid Godahoppsudden. Döden vilka tråkiga kläder det är. Jag tänker att det borde gå att göra något sånt här lite med magutrymme. Eller vad som helst som inte är rosafluffigt, volangigt och totalt icke-nutidsorienterat i alla fall.

304

Typ sådana här hyllor (eller skåp i stil med det som sitter på vänstra väggen på tredje bilden ovan i inläggen), var hittar man sånt? Små, lite gamla möbler med tonvis av karaktär. Jag vill ha en hel bunt att portionera ut i lägenheten.

Bildkällor: (1)(2)(3)(4)(5)(6), (7)(8)(9), (10), (11), (12)

6 Comments

 1. Rania {Rowan Tree}
  19 juli, 2016

  Aaaah vad mycket fint, det är verkligen en fröjd att surfa runt på Pinterest 🙂

  Svar: Det var underbart, men kanske inte fullt så oplanerat som det låter – vi hade ändå en viss riktning vi valt på förhand att åka, några stopp vi ville göra. Men det fick ta tid och vi valde mycket små vägar och åkte genom en massa små orter, stannade när vi ville osv 😀 Härligt att höra att det blev en fin biltur i alla fall, Sverige är otroligt vackert. Hoppas ni åtar er någon mer sådan resa framöver!

  Svara
 2. Charlotte Uleskog
  19 juli, 2016

  Tack för inspon, mycket fint! Visst är det kanonhärligt att cykla 🙂 Har kikat på tavlan med din vita hästen till min tavelvägg bakom soffan. Tycker jag kan komma undan med hästmotivet utan att bli för ”häst-nördig” vilket jag iochförsig är 🙂

  Svara
  1. johanna
   19 juli, 2016

   Klart du kan. Hästar är ju dessutom det vackraste djuret.

   Svara
  2. johanna
   19 juli, 2016

   Klart du kan. Hästar är väl också ungefär världens vackraste djur så tummen upp!

   Svara
 3. Nike
  19 juli, 2016

  Gud, vad märkligt det är det där med gravidkläder. Typ alla gravidbloggar jag läser påtalar problematiken i att det är svårt att hitta kläder utan massa gulligt fluff eller som är randigt. Så konstigt ju! Lär ju vara en sjukt bra marknad, som du säger, kvinnor kommer ju alltid vara gravida liksom.

  Svara
  1. johanna
   20 juli, 2016

   Jamen eller hur. Affärsidé på gång 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *