Snuva är min sämsta gren

Jag har gått och blivit dunderförkyld, vilket är något av min sämsta gren faktiskt. Jag är å oerhört dålig på att vara sjuk på ett värdigt sätt. Gnäller och gnölar i parti och minut. Och oavsett vilken förkylningsåkomma jag lider av, hosta/snuva/halsont osv…, så deklarerar jag högljutt att det är den värsta formen av förkylning och att det är mest synd om mig i världshistorien. True (och inte speciellt smickrande) story.

Idag är det dock så att vi har styrt barnvakt från karlns föräldrar för att jag ska ge mig på lilla rummet. Så det är bara att bita i det sura äpplet (och nässpray, alvedon och halstabletter) och köra. Det är liksom inte ekonomiskt försvarbart att ha 14 kvadratmeter som inte går att använda i den här stan med tanke på prisläget. Plus att vi faktiskt behöver rummet. Så i väntan på dem dricker jag kaffe och laddar.

Bilderna är från i söndags när vi vandrade i dimman längs vattnet i Bjärred. Oerhört fint. Mer text och bilder om skåne-helgen kommer.

2 Comments

 1. Brysselkakan
  1 februari, 2017

  Vad som helst men inte snuva.. Jag är sämst på det, kan inte andas genom munnen (eller det kan jag ju men du fattar nog). Sova blir ett helvete när andning genom näsan inte funkar.
  Så jag lider med dig! Kämpa på!

  Svara
  1. johanna
   1 februari, 2017

   Tack! Ett rent illdåd är vad det är!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *