Sommarlov och det som kommer efter

Jag ska bara…, tänkte att…, bara vila lite…, jag ska…, bara den här grejen…, höll mitt huvud på. Till jag bara helt enkelt tog ett oannonserat sommarlov från bloggen. Så kan det gå liksom. Är det sommar så är det.

Men nu går lokaltrafik på ordinarie schema, kvällarna är mörka och temperaturen har fallit lite till morgonkaffet. Så det betyder väl att sommarlovet är slut och jag har börjat försöka kicka igång hjärnan igen. I år är det på riktigt dags att ta sig ut och leta ryggsäck och pennfodral inför skolstarten för hej och hå, om knappa två veckor börjar jag jobba igen. Och det verkar inte bättre än att när Johanna börjar ställa om till verklighetsanpassning igen så kommer bloggen in i synfältet igen. Känner ni den någonstans där djupt inne, höstpeppen ändå?

Höstpeppade eller inte, jag tänkte ändå höra med er tappra som verkar vara här inne då och då trots sommarlov och mest bebisvurm däremellan; vad vill ni läsa om i höst? Bilder från huset, om vår omlagda kost med succéresultat, Sigge och de dösötaste lockarna runt öronen, resultatet av (eller det stora misslyckandet med?!?) alla färgprovsfläckar på väggarna, hur det går att jobba när man har de dösötaste lockarna hemma hos sig, etc? Det blir ju ingen stor omstart eller så här på bloggen, bara en liten undran. Så lämna göra några ord medan jag går och borstar tänderna och tittar på liten som äter persika (favoritsyssla för tillfället, för både han och mig).

5 Comments

 1. Anna
  22 augusti, 2017

  Bilder på hus samt info om omlagd kost tack! ☺

  Svara
  1. johanna
   22 augusti, 2017

   Tack för feedback. Very much medtaget i ”planeringen” 🙂

   Svara
   1. Anna
    23 augusti, 2017

    ☺?

    Svara
 2. Hanna
  24 augusti, 2017

  Jag gillar verkligen din blogg och ditt sätt att skriva, så om man får önska så vill jag liksom bara ha mer av allt. Men fler glimtar från huset och inredning vore himla skoj!

  Svara
  1. johanna
   25 augusti, 2017

   Noted, Stort tack 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *