Storsiljan, en kärlekshistoria

28062016-DSC_9537

Såhär kan det se ut när en gravid Johanna ÄNTLIGEN tar sig iväg till storsiljan för ett dopp (efter att i flera år ha blivit stoppad av allt från ishavstemperaturer och sjukdom till dåligt humör) och blir på löjligt gott humör. Löjligt alltså. Typ stå i vattenbrynet och skrika att man älskar livet-löjligt. Magen förresten, hujedamig så den växer. För varje kvart jag gottar mig i soffan med lakritsskålen bredvid väger Nano med någon centimeter vad det verkar. Och sparkar lite hårdare.

7 Comments

 1. Ida Bj
  30 juni, 2016

  Åh så fint!! Bra att du äntligen fick bada!! Jag har nöjt mig med knäna so far ?

  Svara
  1. johanna
   1 juli, 2016

   Ja, och tur jag gjorde det för nu står regnet som spön i backen 🙂

   Svara
 2. Ruth | HungryHeart.se
  30 juni, 2016

  Det är inte så svårt att förstå att du blir överlycklig av att få sommarbada i en glittrande Siljan. Det ser helt underbar ut!

  Svara
 3. Stina - Stinas tillvaro
  30 juni, 2016

  Så himla vacker <3 Låter som en alldeles förträfflig ledighet.

  Svara
 4. Angus
  30 juni, 2016

  Behaglig liten kula! Vänta bara 😉

  Svara
 5. mormor
  1 juli, 2016

  Skönt att du får vila dej och njuta av sköna bad i Siljan. Ses!

  Svara
 6. Helga
  7 juli, 2016

  Vilken mysig bild 🙂 Jag har varit mer av en badkruka med min mage, antar att jag varit lite känsligare för kylan nu. Eller så är det kanske för att min sambo badar hela tiden och säger ”nu är det fint väder, ska vi ta ett dopp?” om allt väder som inte är regn haha. Får sluta jämföra mig med honom! 😛

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *