Tisdagsblandning från sumpan

tisdagsmix-2

Jag städade igår. O så skönt. Men de 20 kvadratmetrarna extra sedan förra lägenheten märks när det gäller städning, tro mig. Det gör även karlns utökade skäggmängd och det faktum att jag går här och drar mest hela tiden 

tisdagsmix-4

Jag (eller Nano om man ska vara kinkig) fick lite presenter av kollegorna när jag slutade. En inslagen i den här fina påsen. Nu funderar jag på om man inte kan göra nåt kul med den.

tisdagsmix-5

Det lilla skottet som fick följa med från Skåne, och som åkte till Stockholm i kopphållare på SJ-tåg, har fått flytta in i kruka. Den växer så det knakar och blir så fin!

tisdagsmix

Det är inte bara singelsiffror, det är till och med bara en vecka kvar. Fast jag tror det blir längre. Beräknad ankomst för Nano är 20 september, så vad tror ni? Vi kanske ska ha en gissningstävling…

tisdagsmix-3

I väntan på att det fyrahundrafemtionde lagret lack på hyllorna ska torka så de kan komma upp ser det ut såhär lite överallt i köket. Grejer. Men i eftermiddag så – då verkar det här köket blir klart. Wow.

Slutligen, o så sugen jag är på fanta!

8 Comments

 1. Christin
  13 september, 2016

  Så himla fint sätt att räkna ner med den där tavlan. Ångrar ibland så sjukt mycket att jag aldrig gjorde sånt med Algot i magen. Vågade inte riktigt ge mig hän, men sen igen var verkligen inte mig själv då. 20 september alltså – SÅ SNART!!!!! <3

  Svara
  1. johanna
   13 september, 2016

   Kan inte säga att den är hundra procent tillförlitlig i nedräkning dock, men det är lite trevligt att se när man väl ändrar. Jag var väldigt avvaktande länge, men nu får det bära eller brista känner jag lite.

   Svara
 2. Christel
  13 september, 2016

  Jag fyller 30 år på torsdag, den 15 september. Ett mkt bra datum att fylla år! Varsågod att föda barn det datumet, om du (samt naturen) önskar.

  Svara
  1. johanna
   13 september, 2016

   Uppfattat. Fast jag har en grej jag gärna vill göra på fredag, så önskar 17:e själv 🙂

   Svara
 3. Daniela
  13 september, 2016

  Du ska väl på LC&I festen på fredag, klart du inte kan föda då! Eller så får det bli strax efter dansen 😉

  Svara
  1. johanna
   14 september, 2016

   Precis. Först fest, sen bebis!

   Svara
 4. mormor
  13 september, 2016

  Tänker på dej varje dag nu kära Johanna, och er alla tre förstås ! ! ! Kramar från mormor

  Svara
  1. johanna
   14 september, 2016

   <3 mormor!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *