Tre veckor

blomfrossa

blomfrossa-2

Så här det gått tre veckor sedan lilleman gjorde entre i våra liv. Planen var den, tre veckor av absolut inga krav och tro mig att det har vi haft. Inga krav. I tre veckor. Vilken lyx alltså. Men nu är det dags för lite rutiner igen, så mycket som det går med en ny liten människa här hemma. Karln är tillbaka på jobbet från och med idag, och jag är visst tillbaka på bloggen, tada.

bebisbesok

bebisbesok-2

bebisbesok-2

Vad har hänt under dessa veckor då? Många säsonger Modern Family har det blivit. Mjölkkaos, sömnlöshet, blombud och bajsraketer på skötbordet också. Familjebesök och tillslut också vänner på besök eller utflykter har vi fått till och som sig bör har den lille mannen skött sig exemplariskt när andra har tittat på, inte för att han är en odåga annars heller i och för sig. Vi har gått lite promenader och testat att äta lunch ute. Insett hur många blöjor som går åt på en dag när man har en superbajsare i familjen och dundrat tvättmaskiner i parti och minut. Vi har också lyckats med konststycket att möblera om, vilket ändå verkar normalt när man helt plötsligt spenderar massa mer tid hemma än vanligt.

postgravidmat-2

postgravidmat

Sen är det ju massor med saker vi inte gjort de här veckorna. Som att äta strukturerad mat. Förutom en gudomlig chili som karln gjorde och en oerhört efterlängtad charkbricka (tänk er, nio månader utan italiensk salami, knas) har vi mest ätit yoghurt, smörgås och gröt. Fotografera har det inte heller blivit mycket av, förutom med mobilen då som numera är proppfull med bilder på mer eller mindre samma min på liten. Slutligen ska vi inte tala om det här med kläder. Att klä sig i någon annat än mjukisbyxor och halvshaskig nedspilld t-shirt har jag inte heller mäktat med.

Men nu så, nu har de tre veckorna passerat och vi ska försöka få lite ordning på det nya torpet här hemma.

2 Comments

 1. Sandra
  12 oktober, 2016

  Vilken fin första tid ni verkar ha haft. Grattis till en ny liten människa!
  Var har du köpt den fantastiska fiolfikusen (om det är just en sådan?!)
  Kram

  Svara
  1. johanna
   12 oktober, 2016

   Tack! Ja det har varit fantastiskt!

   Den är köpt på Zetas, och japp – det är en fiolfikus.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *