Tunnbrödsfrukost

Frukost 6

Jag dras lite med sviterna av någon form av feber i slutet av arbetsveckan så det är låååångsamma frukostar som gäller den här helgen. Framför Vinterstudion – såklart.

Frukost

Frukost 5

Idag har vi tinat tunnbröd och sitter och moffar med cheddar och gurka på. Det är sådant där äkta tunnbröd som är bakat i vedeldad ugn av Bondgården hemma i Siljansnäs. Så förbaskat gott och inget annat än ren och skär lyx att kunna plocka fram en grå söndagsmorgon.

Frukost 7

Speciellt bra att börja på det sättet när dagen innehåller fönstertvätt. Vi är helt medvetna om att det är minusgrader och ungefär de sämsta förutsättningarna som finns för den aktiviteten. Men imorgon ska lägenheten fotograferas och när jag fotade lite krukor som stod i fönstret bestod 80% av bilden av ”avgaser på fönster”. Så det är bara att bita i det sura äpplet, ta på sig täckbyxorna och köra. Och tacka ödmjukast för att vi i alla fall bara har tre fönster.

7 Comments

 1. Johanna Utterberg
  10 januari, 2016

  Låter som en riktig go-frulle! 🙂

  Svara
  1. johanna
   11 januari, 2016

   Det var det verkligen 🙂

   Svara
 2. hönapöna
  10 januari, 2016

  å hej å hå… fundarade på mina fönster igår, som låter som att de är i samma klass som dina om inte värre. Bestämde mej för att näe, det gör jag inte i minusgrader.
  Sen att jag har typ 30 fönster gjorde ju inte saken bättre… men, lycka till! 🙂

  Svara
  1. johanna
   11 januari, 2016

   Hint hint, det kan vara värt det. Vi ser ut just nu, woho!

   Svara
 3. Skogsraah ☾
  10 januari, 2016

  Vad gott 🙂

  Svara
 4. Angus
  10 januari, 2016

  Åh det vill jag med! jag har nästan glömt av fotoshoot idén!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *