Väckarklocka med extra allt

Vi har en liten, oerhört punktlig, klocka med tillhörande alarm och snooze-funktion (i dagsläget inställd på 25 sekunder) här hemma. Sigge heter den och är en rätt unik makapär. Den är inställd på 06.00 och då ljuder alarmet, ibland även med viss duscheffekt på grund av att alarmet ibland låter precis som att någon gör pruttljud med munnen. Sedan har den inga problem att hålla i en snooze-effekt i dryga timmen, trots att man försöker stänga av den, genom de blandade knepen ”dra i förälders bebishår i tinningen”, ”mer pruttljud inklusive dusch”, ”flytta på dig, jag ska vända mig precis just här”, ”knytnäve i hakan”, ”knytnäve i ögat”, ”högfärdsskratta högt”, ”nappen har gjort sig förtjänt av en rejäl avhyvling”, ”spänna hela kroppen och göra illvrål i extas över att det ÄNTELIGEN är morgon” och så vidare.

Tidigare var alarmet inställt på sju, vilket jag var helt ok med. Men vi kan väl säga att detta är ett sådant där år när jag inte är så förtjust i sommartiden.

4 Comments

 1. Angus
  3 april, 2017

  Men ge dig va söt han är!!!
  Sötaste väckarklockan jag sett
  Ändå skönt att höra att det är fler som rasar i vikt, känns lite mindre ensamt då! Även om jag önskar att det stannar nu på dig, om det är det du öankar vill säga

  Svara
 2. Brysselkakan
  4 april, 2017

  Väldigt söt väckarklocka!

  Svara
 3. Charlotte
  7 april, 2017

  Otroligt söt väckarklocka. Min är också ganska gullig, men det verkar vara en annorlunda modell gällande ljudfunktionerna – min låter nämligen bara pip-pip-gnäll-gnäll när den tycker att en ska vakna? Tror i och för sig det handlar mer om att (avstängningsk)nappen har åkt ut….

  Svara
  1. johanna
   9 april, 2017

   Hahaha. Ja den modellen finns ju också 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *