Veckans bästa pins

Mycket Pinterest men inte så mycket pinnat denna veckan insåg jag när jag tittade efter. Jag har väl sett allt vid det här laget. Plus att jag varit lite för upptagen med att försöka räkna ut hur jag bäst gör en sänggavel utan vägg bakom. Fast när jag tänker efter borde det finnas massor med tips kring detta på just Pinterest. Där har ni visst nästa veckas tema då.

Måste. Hitta. Gammalt. Bord. Och kanske sätta pärlspont på väggarna?!?

Å så var det dessa stolar. En dag Johanna, en dag.

Sängbord, är inte det en avkrok i inredningsvärlden? Att ens hitta ett snyggt är omöjligt. Att sedan få det att vara snyggt – vad är svårare än omöjligt?

Okej, en hang up denna vecka. Jag konstaterade ju förra veckan att jag nog mest saknar egen åsikt i detta och är en slav för trender och vad alla andra säger. Därför denna tapet. Den har liksom ätit upp mig lite och jag vill inget annat än att HA DEN. Och så kom det här köket i min väg och jag storknade av. Nästan äckligt snyggt alltsammans, på riktigt. Så jag blev lite arg.

Bildkällor: 1, 2, 3 och 4, 5 och 6.

2 Comments

 1. Angus
  15 maj, 2017

  Jesus, ge-mig-det-köket! Tror tom matlagning vore skoj!

  Svara
  1. johanna
   5 juni, 2017

   I know! För att inte tala om morgonkaffet, oooooooh

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *