Veckans bästa pins

Vi blir ju (änteligen) med uteplats och trädgård och sådant när vi flyttar. Min stora rädsla är dock att vi ska schabbla bort det i sommar på grund av att vi kan vara så hopplöst obeslutsamma och handlingsförlamade. Vi kan googla och tänka i timmar utan att få något gjort i verkliga livet. Det har hänt mer än en gång. Så det är en befogad rädsla att vi helt enkelt inte ska kunna bestämma oss för hur vi vill ha det och därför sitta där med ett soligt trädäck en hel sommar men ändå äta vid köksbordet och på sin höjd ta en kopp kaffe stående vid gräskanten om andan faller på.

Ergo, jag har all fokus på utemöbler just nu.

Hur fint? Så fint!

Jag vill också få plats med allt i vår lilla skolåda till trädgård; matbord, sovsoffa, växthus, pergola, odlingsbord, pallkrage, plaskpool, parasoll. Typ.

Återigen dags för en pudel eller nåt och erkänna att de där stolarna, PS Vågö från IKEA, har vuxit in på mig. Jag tyckte de var så fula när de kom så jag visste inte vad, men nu är jag 98% ifrån en helomvändning känner jag.

Och så växter såklart. I mängder. Såna som överlever en sån som mig. I härliga lådor.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

2 Comments

 1. Brysselkakan
  1 juni, 2017

  Ja, det var ju en rejäl helomvändning på PS Vågö! Finns två svarta här hos mig för en billig peng om du är sugen, blev över när sönernas hus såldes och vi har andra möbler så det används inte.
  Snart börjar rean på alla utemöbler så bara att slå till! När flyttar ni in förresten?

  Svara
  1. johanna
   5 juni, 2017

   Tack för erbjudandet men svarta är inte helt det vi söker, om det nu blir vågö som gäller 🙂

   Redan den 14:e får vi nycklarna… vojne vojne.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *